VODJA IZOBRAŽEVANJ

/VODJA IZOBRAŽEVANJ
VODJA IZOBRAŽEVANJ2021-03-29T11:57:46+00:00

Na kratko o meni

Moje ime je Mateja in prihajam iz Nove Gorice. Sem ponosna mamica dvema čudovitima fantkoma in lastnica lepotnega studia specializiranega za podaljševanje trepalnic Touché od leta 2015. Diplomirala sem sicer iz Informatike, kljub temu pa so trepalnice moja velika strast in ljubezen od leta 2014. Moje nebesno znamenje je devica in vedno pravim, da sem ena od tistih, ki jih nebesno astrološki znak res dobro opiše. Perfekcionistka, kritična in samokritična, natančna, analitična, trmasta, delovna, vestna in zvesta. Nenehno raziskujem, iščem odgovore in rešitve na vprašanja in izzive in vedno 100% stojim za stvarmi v katere verjamem.

Sem prava trenerka zate?

Če iščeš nekoga, ki ti bo lahko na vsako vprašanje podal odgovor, ki ti bo nudil podporo tudi po končanem izobraževanju, ki bo od tebe zahteval veliko in še več, ter analiziral vsako še najmanjšo napakico, zato, da boš postala vrhunska stilistka, potem je moj odgovor da.

Sama vem koliko truda je potrebno vložiti, koliko raznih izobraževanj opraviti, koliko ur presedeti za literaturami in koliko napak storiti, da lahko na koncu rečeš, da si resnično mojstrica v svojem poklicu. Jaz sem šla čez vse to, zato, da tebi ne bo potrebno.

Reference

stilistka za podaljševanje trepalnic od leta 2014

– neodvisna trenerka od leta 2016

lastnica avtorskih programov in priročnikov

– opravljenih preko 6000 aplikacij podaljšanih trepalnic

izobrazila preko 120 tečajnic iz Slovenije in tujine, med katerimi so tudi zmagovalke raznih tekmovanj ter uspešne trenerke podaljševanja trepalnic

lastnica prvega specializiranega studia za podaljševanje trepalnic na Goriškem od leta 2015

uradna trenerka za keratinsko vihanje trepalnic InLei Lash Filler ter oblikovanje in laminacijo obrvi Brow Bomber

preko 40 opravljenih certificiranih ter online izobraževanj za podaljševanje trepalnic na najbolj priznanih mednarodnih akademijah v Sloveniji in tujini (London Lash Pro, As Lashes, Xtreme Lashes, Lash tribe, Eyelash Excellence (Frankie Widdows), Sugarlash Pro, Bordeaux Academy KZ) ter pri najbolj priznanih mednarodnih strokovnjakinjah (Tatiana Kaliutich, Polina Glebanova, Daria Pupkova, Julia Vedrova, Anna Matusevich, Olga Nevmienko le samo nekatere)

– opravljen strokovni izpit »Cyanoacrylate Expertise« (strokovno poznavanje lepila) pri (Doug-u Schoon-u)

opravljeno strokovno izobraževanje »The in-depth study of the Eye Tissue We are Working Around« (Ellie Malmin)

članica WALAD (World association of Lash Artistry and Development)

 

Nekaj  mojih del si lahko ogledaš tukaj